Häxa-gon

Både House of Inspiration och Sari har Halloweentävling. Som tur är var det OK på båda ställen att lämna bidrag som deltar i fler tävlingar så jag gjorde ett kort som får delta på två ställen. Praktiskt och tidsbesparande.

Idén kom en dag på jobbet när barnen och jag diskuterade former vid matbordet. Sexkantingar kom upp (hexagoner) och eftersom min kollega är en häxa (i vår sagovärld där jag är prinsessa) slog vi ihop orden till Häxa-gon. Så jag utgick från formen och sen fick det bli vad det blev och detta är resultatet:

Häxagon_01
Framsidan är ett spindelnät ritat med Stickles Black Diamond. Spindlarna (som hänger i svart pärlfloss eller vad det heter) och texten kommer från Reprints Halloween-set och är embossade i svart. Det orange pappret har fått lite Distress Black Soot på kanterna för att inte sticka ut allför mycket 🙂

Häxagon_04
När man öppnar kortet ser man häxan som gett namn till kortet. Hon kommer från Reprint och är färglagd med ProMarkers och sedan utklippt och fastklistrad i cirkeln som är utskuren. Den lilla spindeln (embossad med clear) är från Hero Arts Owl-oween-set och spökkatten från Inkadinkados Ghouls and Goblins-set. Katten är utklippt och fäst med 3D-kuddar. Runt alltihop löper en ram av Stickles Black Diamond.

Det orange pappret bakom är fäst med en brad på mitten och går att snurra på. Här syns de olika Halloweensakerna häxan tänker på:
Häxagon_detalj
Spindeln i nätet kommer från Forma, pumpan är en gammal stämpel jag har och de utstansade figurerna är alla gjorda med Cuttlebugs Halloween-die.

Annonser

3 svar to “Häxa-gon”

 1. sari hänninen Says:

  ett sånt härligt halloweenkort!!!!

 2. Lotta Says:

  Fräckt kort.

 3. Anne Says:

  Åh, så fint det blev! Väldigt kreativt 😀 Grattis också till andraplatsen. Ses snart

  /Anne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: