Pysselmyran – tidsutmaning

Pysselmyran har under några dagar haft en tidsutmaning där en uppgift kommit varje dag och sedan gäller det att skapa något där alla delar finns med. Det som skulle finnas var: motivstämpel, scallopkant, 3D, något rivet och blommor.

Så här blev mitt bidrag:


Som bas har jag ett mörkbrunt cardstock. Sedan tog jag ett vitt, slätt CS och färgade in med distress Tea Dye, Vintage Photo och Walnut Stain. Blommorna är från Petaloo och är inkade med Vintage Photo. Det gröna pappret som har en scallopkant och är rivet kommer från Inkido. Även detta är inkat på kanterna. Textstämpeln (från Pysselmyran) är stämplad med distress Pine Needles. Stjärnan har fått lite StarDust stickles på sig för att glittra lite extra.


Denna underbara stämpel vet jag tyvärr inte var den kommer ifrån. Hittade den på en mässa och kunde inte motstå den. Tyvärr är det vääääldigt mycket detaljer att färglägga  och att jag sedan valde att stämpla motivet flera gånger och klippa ut i lager som 3D gjorde inte färgläggningen enklare. Men det blev ganska bra på slutet. Motivet är färglagt med ProMarkers och Copicpennor lite blandat.

EDIT: Stämpeln kommer från Penny Black.

Annonser

Ett svar to “Pysselmyran – tidsutmaning”

  1. Annelie Says:

    Grattis till vinsten hos Pysselmyran! Ett jättefint kort!
    /Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: