Julstjärna

I en av Magdas julkortsrecept – #4 – skulle man göra ett julstjärnekort och det skulle man även under MiMa’s scraphelg där jag gjorde mitt. Har inte hunnit (eller kommit ihåg) att fota alla alster från den helgen förrän idag…


Mallen till kortet finns hos Magdas. Jag har använt Inkidos underbara julpapper, både på framsidan och inuti. Kanterna är inkade med distress Vintage Photo.


På insidan finns min favorit-hÄngla färglagd med ProMarkers. Tagen har fått ett litet organzaband. Enkelt men effektfullt. Kommer nog att använda denna mallen fler gånger.

Annonser

3 svar to “Julstjärna”

 1. Pia Says:

  En fråga om hur du gör:

  Jag laddade ner mallen på just ett sånt här kort förra veckan. Men jag funderar om jag ska skära eller klippa. Hur gör du ?

  Och papperet som är lite mindre. Tar du ut det på frihand eller har du en mall till det också ?

  • Pandora Says:

   Jag klippte ut konturerna och skar ut det som är ”inne” i pappret om du förstår hur jag menar. För att få en mall till det inre kortet ritade jag helt enkelt av den stora stjärnan, tog en linjal och ritade en ny några mm innanför originalet och klippte ut. Lycka till!

 2. Annika W Says:

  Så fint det blev i grönt och med lilla hängeln som tittar upp! Verkligen fint!
  Och på mallen hos Magdas finns mallar till både kortstommen och insidan! Eftersom man ändå ska skära upp vid vikningen, så har jag skalpellen framme, och jag brukar skära ut kortet också, men det är en smaksak! Det går jättebra att klippa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: