Gör egna blommor

Tonic Studios har kommit med nya underbara stansar som heter Petal Pairs. Som framgår av namnet säljs de i par. Just nu finns det tre olika set och man kan kombinera dem sinsemellan hur man vill. Det är en av sakerna jag gillar bäst med Tonics stansar – alla kombinationsmöjligheter!

Idag blir det ett enkelt kort som går ganska fort att göra. Som kortbas har jag ett cardstock från Core’dinations. Underbara papper med en kärna av annan färg än ytskiktet. Det kan man se på mittbården, där jag embossat en rad med en Tim Holtz bårdembossingfolder (långt ord i brist på bättre…) och sedan sandpapprat lite på för att få fram effekten av två färger.

Blomman är en stämpel från Hero Arts stämplad med en koppar- eller bronsdyna, minns inte riktigt vilken det var. Ovalerna stansade med Spellbinders. Även textstämpeln kommer från Hero Arts och slutligen satte jag på lite blingstenar där det passade.

Här ser man blommorna lite närmare. Ljuset var inte med mig när jag fotade, men man ser hyfsat. Jag har stansat ut blommor i mönstrat och i cardstock, två av varje, för att få till fyra olika kombinationer. Det fiffiga är att man kan trä blommorna i varandra och behöver därför inte fästa ihop dem med klister, brads eller liknande. De blomblad som sticker upp har jag bigat på mitten för att få dem lite mer 3D. Alla kanter är inkade med distress ink. Fingerduttar (daubers) är perfekta för små pilljobb!

För mer info om material, se mitt inlägg i CiLis blogg eller gå direkt till affären och leta själv… 🙂

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: