Färgkarta för distressfärger

Jag är en sån där som äääälskar att organisera och göra listor. Tyvärr är jag inte lika bra på att hålla fast vid det organiserade, men då kan man ju alltid göra en ny lista, eller…? 🙂

Nåja, min färgkarta för mina distressfärger är jag rätt nöjd med och idag tänkte jag dela med mig av den till den som är intresserad.


Jag har gjort ett dokument med rutor till alla färgerna där man inte bara kan se dynorna, utan det finns även plats för refill, crackle paint, embossingpulver, distress stickles och stains. Tycker att det blir mer överskådligt att ha alla produkterna på samma ställe och man ser direkt vad man har och inte har (=”måste” köpa :-)). Jag förvarar dem två och två i plastfickor i en pärm så är det lätt att hitta. Här finns pdf-filen att ladda hem för den som vill (Distresskarta). Det enda jag begär i gengäld är att du inte lägger ut den på din egen (eller någon annans) sida utan länkar hit om du tycker den var bra och vill sprida den vidare. Färgkartan är uppdaterad med alla årstider + markers okt 2012.

Har nu äntligen fått min fantastiska PortaInk och alla mina stämpeldynor har fått ett nytt hem, åtminstone de 48 som fick plats. Hur många stämpeldynor kan man egentligen ha?


Distressdynorna gör sig väldigt bra med färgmarkeringarna. Jag köpte billiga självhäftande etiketter i bokhandeln och färgade in och skrev sedan namnet på. Tim Holtz själv har berättat på sin blogg att man inte alls behöver förvara stämpeldynor uppochner (är osäker på om det gällde alla eller ”bara” hans, har ägnat den senaste timmen till att försöka hitta inlägget men inte lyckats. Han kan ha nämnt det i nån video på YouTube kanske…), men jag hade redan märkt upp mina på det hållet och det gör dessutom att jag kan förvara alla skumdynorna ovanpå (och ja, jag har faktiskt suttit och märkt alla 36 små skumdynor också). Med en liten bit självhäftande kardborrband (den hårda delen) under asken så sitter de kvar.

Den som är intresserad av Distressprodukter eller en PortaInk kan skutta över till den härliga affären CiLi in Papers!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: