Midsommarcrop LO 4

Den fjärde utmaningen i ”LO-gruppen” löd: Inspireras av korsordens underbara värld. Rubriken ska vara i textrutor och gärna annan text också.
Jag funderade och funderade men kom ingen vart – förrän jag fick syn på två inscannade diabilder som liksom hörde ihop. Då föll orden på plats och det vara bara att försöka fläta ihop dem.


Bakgrundspappret kommer från Tim Holtz paper stash Crowded Attic. Tyckte att det matchade mitt tema. Papperskugghjulen är utstansade med olika Tim Holtz-dies i Basic Greys papper Bittersweet förutom de svarta som kommer från ett core’dinationspapper som är svart på utsidan och rödrosa på insidan. Embossade det med Cuttlebugs Clockworks innan jag stansade ut det och sandpapprade lite för att få fram det rosa. De rosa kuggarna är dessutom inkade på kanterna med lite Distress Black Soot. Diverse metalldekorationer från Tim Holtz.


Lite Kraft Glassine kom med på ett hörn. Knycklade till det ordentligt och fäste med häftklamrar under fotot då klister inte fäster på den vaxade ytan.


Har för första gången testat metalltejpen jag köpte på CiLi in Papers för ett tag sedan. Har rullat med olika metallembossingsverktyg (också köpta av Cicci) och är mycket nöjd med effekten. Kommer att använda mer metallfolie i fortsättningen!
Hittade också en liten tunn brun sladd som fick vara med på en kant för att förstärka teknikdelen. Och telefoner hade ju sladd på den tiden då bilderna är tagna! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: