Kaisercraft-fjärilar med Perfect Pearls

En av mina kollegor fyller år och då behövs ett kort. Detta är gjort efter en skiss i Svensk Scrapbookings födelsedags-CC som var för ett tag sedan.


Jag gjorde en kortbas av svart cardstock. Resterande papper kommer från Kaisercrafts paperstack Timeless Black & White. De har ett lite annorlunda format då de är 6,5″x6,5″. Tyckte det blev lite väl svart-vitt så jag färglade fjärilarna med Perfect Pearls. Lade en liten hög pulver på mitt craftsheet och sprayade med vatten i en minimister. Sen tog jag en pensel och målade. Ju mer vatten man har desto tunnare blir givetvis färgen. Det blir ett vackert skimmer som syns lite för tydligt på fotot (väldigt läckert i verkligheten), men färgerna syns lite bättre i bilden nedan. (De färger jag använt är: Perfect Pearl, Cappucchino, Perfect Bronze, Biscotti och Perfect Gold.) Skar ut cirkeln med min cirkelskärare från Martha Stewart. Alla kanter är skrapade och inkade med Black Soot Distress.

 

 


Till den utstansade fjärilen har jag använt en ny punch från EK Success. Den stansar ut tre olika fjärilar med samma stans. En helt solid, en med lite hålmönster och en med mycket hålmönster. De blir väldigt läckra att sätta ihop som jag gjort, men man kan lika gärna använda dem en och en. Jag använde vit cardstock som jag färgade in med Perfect Pearls. Grattis-stämpeln minns jag inte var jag köpt, men den är embossad i svart.

 


På insidan använde jag samma papper som på utsidan. En liten fjäril som blivit färglagd men hamnade utanför cirkeln klippte jag ut och klistrade här i stället. Använde en spellbinderdie för att stansa ut en skrivyta. Blir snyggt att skriva på med vitt eller guld.

Vill du också göra ett sånt här kort? Materialet finns hos CiLi in Papers!

Annonser

2 svar to “Kaisercraft-fjärilar med Perfect Pearls”

  1. Angelica Says:

    Jätteläckert med skimmret!

  2. Karin Says:

    Det här är så vackert! Tack för hjälpen med länkningen. Jag inväntade att cicci skulle lägga in dom nya diesen i shoppen och glömde sedan helt bort att länka – hade iaf meddelat tjejen som kommenterade precis vilket set stämpeln var ifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: