God Jul med distress stains

Så här ser det ut på mitt köksbord för tillfället. En elak dator som har blivit dissikerad. Hårddiskarna kraschade och där låg alldeles för mycket som jag inte gjort backup på. Foton, dokument, scannade saker, e-post… Jag har en kompis som försökte koppla in diskarna som ”vanliga” externa via en annan dator, men det funkade tyvärr inte. Troligtvis går det inte att rädda något, åtminstone inte utan att betala uppåt en 10000kr (jo, det är rätt antal nollor – tiotusen kronor kan det gå på). Kommer att bli väldigt mycket ordentligare på backup i fortsättningen! Och du, om du inte gör backup – se till att börja! Hårddiskar håller inte för evigt…


Hårddiskarna är urplockade och står till höger om lådan. Mycket sladdar är det…

Detta är anledningen till att det inte blivit bloggat de senaste veckorna. Alla foton fanns ju där och lusten att skapa försvann lite. Dessutom har det tagit lite tid att installera allt på den nya datorn och försöka hitta några bortglömda PhotoShopkunskaper. Har alltså inte samma bildredigeringsprogram längre (ska försöka hitta installationsfilerna till mina vanliga så att enkla redigeringar går liiiite fortare, finns inte så många genvägar i PhotoShop).

Över till något trevligare. Några foton fanns kvar i kameran. Tur att man är lite slarvig med att tömma den… 🙂


Ett julkort jag gjorde för ett tag sedan. Kortbas av brun cardstock. Stämplade snöflingor från Inkadinkado med Perfect Pearls-dynan och borstade Perfect Pearls brons över. Det blev en härlig lyster.
Sedan skar jag ut en cirkel med min cirkelskärare, stämplade Hero Arts snöflingebakgrund och embossade i clear. Färgade allt med Distress Faded Jeans, Broken China och Tumbled Glass.


Skar till en ruta av vanligt vitt cardstock och splashade Distress Stains Broken China och Faded Jeans på. Rolig teknik, men man måste våga slå till med flaskan på pappret och göra det lagom hårt. Öva gärna på ett kladdpapper :-). Hittade en Inkido-stämpel med julhälsning både på svenska och engelska och stämplade den med Distress Vintage Photo (eller möjligen Walnut Stain – minns inte riktigt). Lite Distress Stickles Broken China runt den skrapade kanten blev pricken över i.

Det mesta av materialet finns som vanligt hos CiLi in Papers!

Annonser

Ett svar to “God Jul med distress stains”

  1. Gina Says:

    Snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: