CHA workshops


Så är vi äntligen här! På CHA i Anaheim, Californien. Vädret är som svensk högsommar och vi har temperaturer upp till 28 grader på dagarna. Strålande sol och helt underbart med andra ord. Vi har besökt diverse outlets och shoppat massor av kläder. Ett gäng härliga scrapbookbutiker har vi också lyckats hinna till och göra av med lite pengar. 🙂 (Vi = Cicci från CiLi in Papers och jag)

Idag (lördag) har vi varit på två workshops (själva mässan öppnar först i morgon). Den första var att lära sig färglägga med Spectrum Noir-pennorna. Vilka härliga pennor! Enkla att använda och mjuka mot pappret. Det blev liksom bra från början. Jag har använt Promarkerpennorna mycket, och Copics lite, men de här kändes faktiskt bättre. Inte bra för min ekonomi… Vi fick med oss varsin DVD hemma så vi kan lära oss ännu mer.

Vår kursledare var Leanne, som utvecklat pennorna. En underbar person med skön humor som verkligen kunde förmedla tekniken.

Så här blev mitt första försök (den längst upp till vänster är förlagan):

Nästa kurs vi gick på ordnades av Zig (Kuretake). Där gjorde vi en LO om deras pennor. Jag har alltid älskat deras pennor, och gör det inte mindre nu. Hade inte riktigt förstått innan att ALLA deras pennor som är märkta Zig Memory System är syrafria och arkivbeständiga. Fast det gjorde dem ju bara bättre! Vi fick dessutom behålla alla pennorna vi arbetat med + ett par småböcker med massor av bra instruktioner. Det blir mer handtextning i fortsättningen…

Något som var extra kul var att jag vann den stora väskan med massor av pennor i! Gick mycket nöjd därifrån. 🙂

Snart är det dags för själva mässan. Givetvis kommer det rapport även därifrån.

Stay tuned.

 

 

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: