Tack-kort

Jag har varit på en kanonkurs för förskolechefer i privat regi där kursansvarig satt ihop ett späckat program åt oss som var med. Både innehåll, upplägg och föreläsare har varit fantastiska, även om jag tidvis funderade på om det verkligen fick plats någon mer information i hjärnan… Till sista dagen (av sex) ordnade jag en bukett blommor från oss alla och gjorde ett kort till. Mimmi är en sån där människa som sprider glädje och inspiration och har en allmänt positiv inställning till det mesta samtidigt som hon kan vara stenhård i förhandlingar och detta ville jag skulle speglas i kortet. Det är åtminstone min bild av henne. Tycker att jag lyckades helt OK även om detta är andra versionen. Första är skrotad och ofotad :-).


Gjorde en kortstomme med portvikning (gate fold) i vit cardstock. Det mönstrade pappret kommer från Pink Paislees Butterfly Garden. Jag har skrapat och inkat alla kanter med Distress Gathered Twigs. Fjärilarna är stansade med en Martha Stewart-stans i vellum. Det ger ett skirare utseende än vanligt tunt papper tycker jag. Lite pärlor på för att markera kroppen.

Ett grönt organzaband löper runt hela kortet under de mönstrade pappersbitarna. Använde min fina ATG (den stora tejphållaren – Advanced Tape Glider från Scotch) och klistrade allt med. Det känns bättre och bättre att använda den. Man vänjer sig vid storleken! Bra tejp är det också.

Stämpeln kommer från ett av Vilda Stamps hemliga kit (Svenska texter 2). Den kändes klockren till detta kort! Har stämplat på Neenah-papper från Crafters Companion med svart distressdyna och sedan färglagt med Spectrum Noir-pennorna. Blomman bakom har jag skurit ut med min e-craft (både cirkeln och kronbladen). Börjar bli dags att använda den maskinen som nu stått på mitt skrivbord i snart ett år och känt sig ensam och ledsen…


Även baksidan har jag klätt med Butterfly-papper. Här syns också att knytbandet går runt hela kortet.


Ytterligare en fjäril hamnade på insidan. Använde en Tim Holtz-stans för att stansa ut skrivrutan och bakgrunden.

Materialet finns som vanligt hos CiLi in Papers (utom kanonstämpeln då…)

Annonser

2 svar to “Tack-kort”

  1. Cecilia Says:

    Fint kort ! Hör av mig när jag får tid över att komma på studiebesök.

  2. Karin Åkesdotter Says:

    Hon måste ha blivit hur glad som helst! Alldeles underbart vackert! Hoppas allt är bra, stor kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: